Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın bapsı nedir ve ne hizmete yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini peylemek derunin kullanılan bir kapıdır.

Kötü sınıftaki ustalıkyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sav konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme geçirmek çetin ve güvensiz olacağı midein yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedili durumlarda tahliye süresini kısaltma fiillevi hasılat.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu yöntem sebebiyle kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak değişiklik göstermektedir. Fiyatı etkileyen yapı taşı yangın kapısı malum kapının hırse metanet seviyesidir. Bu tehlikee peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Emniyet: Evgin çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Ivedi durumlarda kapıların her an zahir olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın Kapısı hileırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yöreımızdan üretilen baplar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın Kapısının üzerinde Yangın Çıkış Kapısı panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar evgin keyfiyet anında bapnın kabil olan en azca devran kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını Yangın Kapısı Fiyatları katkısızlayabilen yaylı menteşenin kenarı dizi opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik dizi ile daha sık kullanım katkısızlanabilir.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen binada yapım yazar, montaj ve onarım vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval kızılıyoruz.

şu demek oluyor ki, esas nüans şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını dikilmek sinein tasarlanmışken, evgin çıkış bapsı sadece hızlı ve emniyetli tahliye bâtınin kullanılan bir bapdır.

Report this wiki page